Вітаю Вас Гість | RSS
П`ятниця
19.04.24, 6.32.07
Сайт недійсний!!!
Головна Реєстрація Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад » 27 » 23 листопада відбулося свято Гідності та свободи України
1.44.43
23 листопада відбулося свято Гідності та свободи України

Україна – країна нескорених…

24 листопада у стінах Воронівецької ЗОШ І-ІІІ ст. педагогом-організатором був проведений виховний загальношкільний захід, приурочений святі Гідності та Свободи України.

До участі у заході були залучені усі учні та працівники школи. Ведучими стали  - Зданюк Наталія, Рижук Олександр та Цимбалюк Марта, учні 9 класу. На святі Гідності ми згадали і прожили історію створення та боротьби за незалежність, волю та гідність нашої держави, яка своїм корінням сягала сивої давнини. Українці – люди вільні, сильні та нескорені, упродовж усього свого існування води боролися за свою землю, свою волю, свою незалежність та гідність.

Великою ціною нам дісталася наша свобода, тому у наш час українці нездаються і мужньо відстоюють право нашої країни на свободу, волю, гідність та незалежність. Ми вдячні нашим героям, які залишили своїх батьків,коханих, дружин, дітей та стали на захист рідної Батьківщини. Жертва їхня неоцінена та навіки залишиться у пам’яті народній та у серцях вдячних людей, майбутніх поколінь.

Саме їм були присвячені слова вдячності від учнів 6, 7 та 9 класів – Триндюк Марії, Троян Тетяни, Цимбалюка Олексія, Левчука Назара, Пивоварчука Ігора, Беган Мар’яни  та Кам’ярука Олега. Слова вдячності та захоплення їхньою мужністю і патріотизмом лунали у піснях, які виконували учні 9 класу – Семенюк Вікторія, Цимбалюк Марта, Беган Мар’яна, Рижук Олександр, Зданюк Наталія, Луцик Вікторія, Щиголь Аліна, Латюк Василь. 

Ми пам’ятаємо, ми гордимося, ми наслідуємо, адже ми – українці, вірні сини та доньки нашої країни. Слава Україні! Героям слава! 

Педагог-організатор, Грига Альона Олегівна

 

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 203 | Додав: woroniwci | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Друзі сайту

voroniv-school.at.ua
uCoz